"SVE O ZLATU I NAKITU"
autor: Milan Milovanović

Knjigu možete naručiti direktno od autora
telefon: 018/227-797
Treba da znate kada kupujete nakite od zlata i druge predmete da li su zlatni ili samo sijaju, i ne samo to, možete sami da proverite one predmete koje već imate - knjiga "Sve o zlatu i nakitu" autora Milana Milovanovića.
Milan Milovanović rođen je u Vrbovcu kod Blaca, Srbija. Osnovnu školu i nižu gimnaziju završio je u Blacu, srednju ekonomsku u Kuršumliji, a zatim nastavio studiranje na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Radio u privrednim organizacijama kao finansijski direktor u Blacu i Prokulju, a zatim je bio tržišni inspektor u Nišu dugo godina i stalni sudski veštak za ekonomsko-finansijsku oblast za Srbiju.

Objavio je knjige: "Sećanja i doživljaji" i "Kako znati da li je predmet od zlata" (1999).

Ovom skromnom publikacijom želi da pomogne građanima koji kupuju predmete od dragocenih metala da se zaštite od raznih špekulanata.

Radeći kao tržišni inspektor, zapazio je da građani kupuju zlatne nakite, ukrasne i druge predmete izrađene od zlata, srebra ili platine, u Turskoj, Italiji, na buvljaku, ili od raznih špekulanata i da ih plaćaju kao da su od zlata, a oni su samo pozlaćeni ili ukrašeni sjajnim metalom, pri čemu u njima nema ni malo zlata.

Narodna izreka: "Nije zlato sve što sija"
Milan Milovanović, "Sve o zlatu i nakitu"     ISBN 86-83119-36-X