Melem proizvodi: Mirko Cvetanović, tel. 018/4520-431, 062/88-80-214

MELEM ZA OPEKOTINE


Vrlo uspešno lečim opekotine prvog, drugog i trećeg stepena!

  • OPEKOTINE. Pomognite sebi i drugima, izaberite najbolje i najsigurnije. Melem je polutečan, od prirodnih elemenata. Lečenje je konforno, bezbolno i dosta brzo. Ožiljci ne ostaju. Rezultat je spektakularan. Nanosi se 4-6 puta dnevno, odnosno čim opekotina upije i osuši se. Uklonio sam mnoge ožiljke, od sada i vama dostupno.


20.01.2004.

07.02.2004.
Primer opekotine četvrtog stepena: Bila je predložena transplatacija kože

Primer izlečene opekotine

  • AKNE (ACNAE VULGARIS). Uklanjam poremećenu pigmentaciju kože na licu po izlečenju akni (acnae vulgaris). Melemom za 3-4 nedelje lice dobija belu boju i nežan mladalački izgled. Ni jedan kozmetički preparat ne daje takav rezultat. Puder više nije potreban.

"Javila sam se sa zakašnjenjem, ali sam bitno poboljšala lice.
Nove akne mi ne ostavljaju tragove."

    Akne vam više neće zagorčavati život. Mazanjem akne se zasuše i same otpadnu. Daljim mazanjem ne ostaju krateri, pege i ožiljci. Uložite mali trud u korist vaše sreće - javite se. Dobili ste pravi kontakt. Postupak je jednostavan, problem je prošlost.

  • VENSKE RANICE (CRURIS ULCUS). Melem efikasno i pouzdano zatvara rane na venama i mazanjem potkolenice i lista garantovano i trajno sprečava otvaranje novih ranica (cruris ulcus).

  • UV ZRAČENJE - ZAŠTITA. Melem se koristi za zaštitu od UV zračenja kod sunčanja a posebno na planinama. Za takve potrebe nije proizvedeno ništa uspešnije.

Melem je pregledan na Institutu za zaštitu zdravlja u Nišu sa zaključkom "Dozvoljena upotreba i promet".

Kod upotrebe, melem stvara sterilne uslove za opekotine, regeneriše kožu, a kod sunčanja stvara "film" na koži koji štiti od UV zračenja.

Kontraindikacije nema, alergije nema.
Imajte poverenje rešiti svoj problem.

U slučaju vaše potrebe za konsultacijama možete se
obratiti proizvođaču melema na telefon ili e-mail.
Kontakt za
konsultacije i naručivanje:


Mirko Cvetanović
Tel. 018/4520-431
Mob. 062/88-80-214
E-mail: cvetanovic@medianis.net
http://www.southserbia.com/melem/